Privatlivspolitik

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER
Når du handler via www.moustgaard.com, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.
Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.
 
Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
 
Vores server registrerer al trafik uden at registrere personlige oplysninger.
Dette gøres for at vi kan optimere vores web-service der hvor brugen er størst.
 
Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde: I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies "Functions" -> "Internet settings" -> "Delete cookies
 
OM ANDVENDELSE AF HJEMMESIDEN
Statistik: For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmeside fører vi statistik over hvordan brugerne anvender den.
Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider der besøges mest, og hvilke browsere der anvendes.
Vi bruger Google Analytics til dette formål.
 
DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
Navn
address
Telefon nummmer
email adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos moustgaard.com og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Dansk da